Information om de uppdaterade användarvillkoren

Den 20 september 2017 uppdaterades användarvillkoret för Minpension.se för att skydda dig så att din e-legitimation inte ska missbrukas av någon annan. Möjligheten att logga in med Pensionsmyndighetens PIN-kod har samtidigt tagits bort.

Användarvillkoret för Minpension.se har uppdaterats för att skydda dig och dina uppgifter på Minpension.se från att missbrukas.

Tänk på det här när du loggar in på Minpension.se

Det är viktigt att du inte legitimerar dig så att någon annan (en individ eller ett företag) kan utnyttja din e-legitimation för att få tillgång till dina pensionsuppgifter på Minpension.se. Informationen om dina pensioner på Minpension.se är endast avsedd för dig personligen.

Du får inte lämna ut din e-legitimation till någon annan.

Du ska skydda din e-legitimation på samma sätt som du skyddar ett körkort eller annan ID-handling, så att den inte utnyttjas för andra syften än som är avsikten.

Att låta någon annan få tillgång till uppgifter och e-tjänster med hjälp av din e-legitimation kan leda till allvarliga och oönskade konsekvenser för dig.

Att använda någon annans e-legitimation för att komma åt e-tjänster eller information kan vara olagligt även med innehavarens tillstånd.

Mer information om ny version av användarvillkoret

Genom att logga in/registrera dig godkänner du den nya versionen av användarvillkoret. Läs igenom användarvillkoret här.

Du kan när som helst avregistrera dig från Minpension.se. Då tar vi bort alla dina uppgifter.

Så här avregistrerar du dig

Logga in på "Mina sidor" och klicka på fliken ”Avregistrering”. Klicka i rutan och berätta gärna för oss varför du väljer att avregistrera dig. Du är alltid välkommen att registrera dig igen!