Till sidans huvudinnehåll

minPensionsPodden

Det här är podden för dig som vill underhållas och veta mer om pensioner - både om du är ung eller äldre - eller kanske sådär lagom? Mitt-emellan-gammal? Tillsammans med spännande gäster vidgar vi begreppet pensioner.

Uppdaterad: 2024-02-07

Dan Adolphson Björck, pensionsekonom och Maria Eklund, kommunikationsansvarig

Här hittar du minPensionsPodden på Soundcloud


Så här lyssnar du på poddar

Enkelt uttryckt är podcast en webbradio. Alltså en radiosändning som sker via webben. Du kan lyssna på den eller ladda ner den var och när du vill.

Lyssna i dator

Om du har en högtalare på din dator kan du lyssna på minPensionspodden direkt i din dator. Följ länken till minPensionsPodden i Soundcloud. Där klickar du på den orange pilen för att lyssna på det avsnitt du har valt.

Lyssna i din mobil eller surfplatta

Alla avsnitt finns också att ladda ner som mp3-filer i olika appar, till exempel Spotify, Youtube, iTunes Podcaster och Soundcloud. Sök efter minPensionspodden.

Prenumerera på minPensionsPodden

Du kan prenumerera på minPensionsPodden i din dator, surfplatta eller genom en app i din telefon. Då får du ett meddelande varje gång vi släpper nya avsnitt.

Vi gör podden

I studion

Kristina Kamp, pensionsexpert
Dan Adolphson Björck, pensionsekonom
Maria Eklund, kommunikationsansvarig

Ansvarig utgivare

Johan Hellman, vice vd på minPension

Gästernas åsikter är inte våra

Våra gäster är fria att tycka och tänka som de vill i våra avsnitt. Därför går gästernas åsikter inte alltid i linje med minPensions officiella ståndpunkter.

Vi accepterar inte reklam i vår podd

minPension är en oberoende tjänst, därför tillåter vi inte våra gäster att göra reklam för egna produkter och tjänster i minPensionsPodden.

Kontakta oss

Om du har frågor eller vill prata med oss gör du det via e-postadress podd@minpension.se eller i sociala medier med taggen #minPensionsPodden.

Du kan prenumerera på minPensionsPodden i din dator, surfplatta eller genom en app i din telefon.

Mer läsning