Till sidans huvudinnehåll

minPensionsPodden

Hur mycket pengar du kommer att ha som pensionär avgörs under arbetslivet. Vardagsbesluten idag avgör ditt pensionärsliv imorgon. Om det och om annat som påverkar din pension pratar vi i minPensionsPodden, ofta tillsammans med en spännande gäst.

Uppdaterad: 2020-12-10


Vi gör podden

I studion:
Kristina Kamp, pensionsekonom
Maria Eklund, kommunikationsansvarig

Ansvarig utgivare:
Johan Hellman, vice vd på minPension

Gästernas åsikter är inte alltid våra!

Våra gäster är fria att tycka och tänka som de vill i våra avsnitt. Tänk därför på att en gästs åsikt inte alltid går i linje med minPensions officiella ståndpunkter!

Vi accepterar inte reklam i vår podd

minPension är en oberoende tjänst, därför tillåter vi inte våra gäster att göra reklam för egna produkter och tjänster i minPensionsPodden.

Kontakta oss

Om du har frågor eller vill prata med oss gör du det via e-postadress podd@minpension.se eller i sociala medier med taggen #minPensionsPodden.

Du kan prenumerera på minPensionsPodden i din dator, surfplatta eller genom en app i din telefon.


På pensionsportalen minPension kan du som har tjänat in till pension i Sverige logga in och se hela din pension och göra pensionsprognoser. Verksamheten drivs och finansieras till hälften av staten, till hälften av pensionsbolagen. Det gör minPension till en neutral och oberoende webbportal som är kostnadsfri för dig som användare.

Logga in