Till sidans huvudinnehåll

minPension nyrekryterar

I sommar får minPension två nya medarbetare. I juli tillträder Sara Thunman den nya tjänsten som kravanalytiker och under sensommaren börjar Mikael Stanell den nya tjänsten som .Net-utvecklare.

Uppdaterad: 2022-06-21

Under våren har minPension anställt två nya medarbetare. Redan i början av juli tillträder Sara Thunman den nya tjänsten som kravanalytiker. Sara har en bred  erfarenhet från kravarbete, närmast från tjänsten som Agil produktägare hos Pensionsmyndigheten.

- Jag sökte mig till minPension eftersom jag gärna vill fortsätta att arbeta med det viktiga samhällsuppdraget att sprida kunskap kring pensionsfrågor. Det är väldigt häftigt att få vidareutveckla en tjänst som vänder sig till så många användare, säger Sara Thunman.

Efter semesterperioden i augusti, tillträder Mikael Stanell den nya tjänsten som .Net-utvecklare.

Mikael Stanell har en lång och bred erfarenhet från försäkringsbranschen. Närmast kommer han från tjänsten som utvecklare på försäkringsbolaget Svedea, men har även en tidigare bakgrund på pensionsbolaget Alecta där han var verksam i många år.

- För mig är minPension ett bolag som skapar samhällsnytta och det inspirerar mig. Att dessutom få vara med i bygget av ett nytt kompetensområde inom systemutveckling, som ska bidra till minPensions förändringsresa, gör allt ännu mer intressant och utmanande, säger Mikael Stanell.

minPension välkomnar de nya medarbetarna.

- Vi är mycket glada över att vi har lyckats rekrytera Sara och Mikael till minPension. De utgör en efterlängtad förstärkning både när det gäller erfarenhet och kompetens i våra ansträngningar att göra pension begripligt för minPensions 4,6 miljoner användare, säger Anders Lundström, vd.

Kontaktinformation

För kommentarer och mer information, kontakta

Anders Lundström, vd, 08-522 785 44 eller 070-509 98 44
Maria Eklund, kommunikations- och pressansvarig, 08-522 785 42 eller 070-555 83 80

Pressrum: http://news.cision.com/se/minpension
Presstjänsten i sociala medier: https://www.facebook.com/minpension och https://www.twitter.com/minpension

Kontorsväxel: 08-522 785 40 
Postadress: Min Pension i Sverige AB, Box 24043, 104 50 STOCKHOLM 
Besöksadress: Karlavägen 108, plan 6 i Stockholm

Företagsinformation

Om minPension

minPension ger individuell, enkel och samlad pensionsinformation till alla som tjänar in till pension i Sverige. Tjänsten är ett samarbete mellan staten och pensionsbolagen och ett dotterbolag till Svensk Försäkring, som är försäkringsbolagens branschorganisation i Sverige. minPension finansieras gemen­samt av staten och pensionsbolagen och är kostnadsfri att använda för dig som privatperson. Tillsammans ger vi dig en samlad bild av din intjänade pension samt möjlighet att göra individuella pensionsprognoser.