Till sidans huvudinnehåll

minPension nyrekryterar

I sommar får minPension två nya medarbetare. I juli tillträder Sara Thunman den nya tjänsten som kravanalytiker och under sensommaren börjar Mikael Stanell den nya tjänsten som .Net-utvecklare.
Uppdaterad: 2022-06-21

Nya medarbetare på minPension.jpg

Under våren har minPension anställt två nya medarbetare. Redan i början av juli tillträder Sara Thunman den nya tjänsten som kravanalytiker. Sara har en bred erfarenhet från kravarbete, närmast från tjänsten som Agil produktägare hos Pensionsmyndigheten.

-      Jag sökte mig till minPension eftersom jag gärna vill fortsätta att arbeta med det viktiga samhällsuppdraget att sprida kunskap kring pensionsfrågor. Det är väldigt häftigt att få vidareutveckla en tjänst som vänder sig till så många användare, säger Sara Thunman.

Efter semesterperioden i augusti, tillträder Mikael Stanell den nya tjänsten som .Net-utvecklare.

Mikael Stanell har en lång och bred erfarenhet från försäkringsbranschen. Närmast kommer han från tjänsten som utvecklare på försäkringsbolaget Svedea, men har även en tidigare bakgrund på pensionsbolaget Alecta där han var verksam i många år.

-      För mig är minPension ett bolag som skapar samhällsnytta och det inspirerar mig. Att dessutom få vara med i bygget av ett nytt kompetensområde inom systemutveckling, som ska bidra till minPensions förändringsresa, gör allt ännu mer intressant och utmanande, säger Mikael Stanell.

minPension välkomnar de nya medarbetarna.

-      Vi är mycket glada över att vi har lyckats rekrytera Sara och Mikael till minPension. De utgör en efterlängtad förstärkning både när det gäller erfarenhet och kompetens i våra ansträngningar att göra pension begripligt för minPensions 4,6 miljoner användare, säger Anders Lundström, vd.

Kontaktinformation

Om minPension:

På minPension kan pensionssparare få hjälp att se den egna pensionen och förstå vad som påverkar den. Under det senaste året har minPension vidareutvecklats för att också möta den blivande pensionärens behov i planeringen inför pensionsuttagen. Tjänsten är ett oberoende samarbete mellan staten och pensionsbolagen. Tillsammans driver, utvecklar och finansierar parterna den.